BESTIL ET SLANKEOPHOLD MED SLANKE-KURREJSER OG TAB OP TIL 9 KG

Ja, det lyder næsten for godt, men er ikke desto mindre sandt.
 
På Hotel Polaris 2 i Swinoujscie tilbydes en speciel slankekur, alene baseret på grøntsager, salatog frugter, urtethe og vand.

Uanset hvor meget man spiser kommer man ikke over 500 kalorier om dagen, ofte under. I diæten findes 0 fedt, 0 proteiner og meget begrænsede kulhydrater. Kuren stimulerer immunsystemet og de fysiske og psykiske kræfter øges.

Denne diæt anvendes i de 9-10/16-17 dage kuropholdet varer, og der er ingen skadelige effekter heraf. Tværtimod, der er normalt et vægttab på gennemsnitligt 4% af ens vægt, ligesom mange affaldsstoffer passerer ud i løbet af kuren, og medvirker til et forhøjet velbefindende og velvære.

 
Kuren er velegnet til:
Sunde personer, personer med stofskifteforstyrrelser (f.eks. overvægt, højt kolosterolniveau, sklerose, nyre­sten), personer med langvarige betændelsessygdomme (f.eks. mavesår), personer med degenerationssygdomme (f.eks. grå stær og parondontose), personer med diabetes.
 
Praktisk info
Det er fornuftigt at huske praktisk tøj til gåture, udendørs gymnastik og badning.
De ledsagende personer og dem, som ikke interesserer sig for frugt- og grøn­sagsdiæten tilbydes et almindeligt hotel­ophold. Der kan gøres brug af hotellets swimmingpool og jacuzzi.
 
Man kan leje morgenkåbe til opholdet på hotellet for ganske få penge, ca. kr. 50,- for et 9-10 dages ophold. Er der behov for at få den skiftet under opholdet, kan dette gøres i receptionen. 
Der vil udover prisen blive opkrævet et depositum, som refunderes igen ved aflevering. 
 
Iøvrigt ligger byens svømmehal tæt ved hotellet.

Derudover forefindes der mulighed for div. kurbehand­linger. Forhør  nærmere herom. Hotellet er iøvrigt det eneste statsgodkendte kurhotel i Swinoujscie.
 
BEMÆRK: Vælger man at springe fra "Slankeophold" til "kurophold" under selve rejsen kan der kun tilbydes kurbehandlinger mod betaling.
 
VI HAR KORTE SLANKE OPHOLD - OG LANGE SLANKEOPHOLD

VIDSTE DU AT:

Det er billigt at få ordnet sine tænder i Polen. Faktisk er det halv pris. Vi samarbejder med det familieejede tandplejecenter Cezardent som er en af Polens mest professionelle og førende klinikker.

VIDSTE DU AT:

Du kan tilkøbe ekstra kurbehandlinger selvom du er slankegæst.

Læs mere her