OM SLANKEKUREN

Vi bruger den såkaldte frugt- og grøntsagsdiæt, som er en diæt udarbejdet af dr.Med. Ewa Dabrowska. Diæten har været brugt gennem 100 år på sanatorier i Tyskland og Schweiz.
 
Diæten foregår over en begrænset tidsperiode, og kan derfor bruges af næsten alle. Diæten resulterer i et vægttab, et bedre immunforsvar og en celle regeneration, som giver sig udslag i foryngelse af organismen. 

Under hele opholdet serveres ikke æggehvidestoffer (proteiner), og derfor bliver kroppen tvunget til at gøre brug af de overskydende depoter kroppen har "deponeret". Naturen har programmeret os sådan, at vi, om vi vil det eller ej, har et indre spisekammer, som fyldes op uden vores viden.

Nutidens menneske indtager alt for store mængder af fødevarer, og derfor fyldes dette spisekammer også af skadelige stoffer, som organismen ikke har behov for eller ønsker, men som den ikke kan nå at skille sig af med. Desværre er dette spisekammer fordelt i hele kroppen, i vores muskler, i fedtvævet, i knoglerne og vores lymfatiske væsker.

Udrensningsprocessen i vores krop foregår ved hjælp af “spisning” af egne lagre fra det indre af organismen, foregår med forskellig intensitet  afhængig af diætens varighed. Under diæten bruger kroppen ikke energi på at fordøje proteiner, forarbejdede kulhydrater og fedt, kroppen har derfor tid til at tage sig af genopbygningen af dens egen modstandskraft. Det er denne mekanisme, der stimuleres når vi er syge. Vi mister appetitten, fordi organismen skal mobilisere yderligere kræfter til kampen mod sygdommen. Kroppen sparer ca. 30% energi, ved at gå over til denne form for arbejde, som normalt bliver brugt i fordøjelsesprocessen.

Et identisk princip bliver brugt under grøntsags- og frugtkuren. Kroppen, der ernærer sig indefra, forårsager at vores immunforsvar er i stand til at eliminere skadelige stoffer i vores krop. Den regenererer cellerne og ved længere tids diæt endda en del sygdomme.

Det er især et vigtigt faktum, at diæten er fuldt ud sikker, og er blevet brugt af tusinder af kurgæster. Enhver oplever kuren individuelt. Du vil opleve at det er meget nemmere at gennemføre kuren end du tror. Vi vil gøre kuren mere forståelig for Jer, ved at gennemgå de tre etaper.